Aanleg nieuwe badkamer

Aanleg badkamer in Santpoort Zuid. Goed uitrekenen hoe je uitkomt met je tegels. Maar het resultaat mag er wezen.

Een betonnen aanrechtblad

Het betonnen aanrechtblad is net geïnstalleerd op een IKEA keuken. De keukenmuur is doorgebroken en de living heeft een ware metamorfose ondergaan.

Betonnen vuurplaat

Huis in heemstede opgeleverd. Tijd voor de laatste zaken.

Ontwerp kamer en suite jaren 30 voor klant uit Heemstede

Nieuwe achterpui in stijl!

Nieuwe achterpui met openslaande deuren in Heemstede

Een nieuwe achterpui (type melkmeisje) geplaatst in Heemstede. Dat wil zeggen 2 openslaande paneeldeuren met 2 zijlichten en 3 bovenlichten. De bovenlichten worden tevens van een Wienerspross voorzien (d.w.z. een aluminium vlakverdeling in het HR++ glas) De verdelingen worden later met een houten roeden afgewerkt. Het geheel wordt afgetimmerd met bijpassende vensterbanken en architraven (sierlijsten). De klant zorgt zelf voor mooi en bijpassend sluitwerk. Wanneer de schilder straks klaar is zal het geheel prachtig zijn!

Gefeliciteerd! Jaro al weer 4 jaar bij de zaak.

Gefeliciteerd! Jaro Darak is alweer 4 jaar bij de zaak.  Begonnen als timmerman, maar nu leidinggevend aan 15 man personeel. 

Begonnen als timmerman en nu de leiding over 15 man

Jaro alwerk 4 jaar bij de zaak

Jaro: ” Ik ben blij dat we zo’n hecht team hebben opgebouwd in de loop der jaren. De sfeer is geweldig en dat merk ik dagelijks tijdens het werk. Gezien we bijna alle werkzaamheden zelf uitvoeren zijn de lijnen kort en geldt voor al onze mensen dat ze zeer betrokken zijn bij het totaal.”

Haarlem weer in top 10 van beste winkelsteden…

Haarlem Grote Markt

1 Amsterdam
2 Utrecht
3 Rotterdam
4 Maastricht
5 Den Haag
6 Groningen
7 Arnhem
8 ‘s-Hertogenbosch
9 Haarlem
10 Breda

Bron: Consumentenbond 2012

Oplevering huis jaren 30 woning Overveen

De laatste hand aan het schilderwerk...

Start verbouw Koedieflaan Heemstede

Start verbouw aan de Koedieflaan te Heemstede

Start verbouw aan de Koedieflaan te Heemstede

Dakwerk opbouw pand in de Kleverparkwijk te Haarlem

Het nieuwe dak ziet er perfect uit. Nu alleen nog de zinken daklijsten en wellicht nog een Solar-systeem op het dak. Een zonneboiler zou ook een mooi optie zijn. Genoeg ruimte en voldoende zonlicht.

Oplevering Pand in Haarlem in de Kleverparkbuurt.

Oplevering. Klant erg blij. Gehaald binnen de deadline!

Knauf

 

Aannemersbedrijf Huub de Wilde BV is sinds 21 juni 2011 officieel door Knauf BV gecertificeerd voor de module “GIPSGEBONDEN ”.

Uitbouw in Heemstede gereed

Aanbouw gereed

De uitbouw is klaar. Nu de rest nog. Kozijnen zijn her-gebruikt. Er is vergunningsvrij zo’n 2,5 meter aangebouwd waardoor er nog meer dan genoeg tuin overblijft.  De nieuwe stenen passen goed bij de oude stenen en het geheel heeft een origineel karakter gekregen.

 

Amsterdammers kiezen Haarlem

Opknapper jaren 30 Haarlem

Opknapper jaren 30 Haarlem

Bron: Het Haarlems Dagblad.

HAARLEM – Haarlem lijkt steeds populairder bij Amsterdammers. Een groeiende stroom inwoners van de hoofdstad vestigt zich in de Spaarnestad. In 2000 verhuisden er 1051 naar Haarlem, in 2009 al 1413. Dat blijkt uit de Jaarstatistiek 2010 van de gemeente Haarlem.

Dankzij de flinke instroom van Amsterdammers, voor wie de Haarlemse woningmarkt aantrekkelijk en betaalbaar is, is er voor het eerst sinds 35 jaar sprake van een vestigingsoverschot. We moeten terug tot 1966 om het vorige overschot te noteren. Dan gaat het wel alleen om de binnenlandse verhuisstromen. Maar ook als de buitenlandse migratie wordt meegerekend is er pas sinds 2007 sprake van een positieve verhuisbalans in Haarlem. In 2009 kwamen er in totaal bijna 800 mensen meer naar Haarlem toe dan er vertrokken.

Uit de vijftigste Jaarstatistiek blijkt dat vooral verhuizingen naar Haarlemmermeer en Velsen teruglopen.

Lees meer in Haarlems Dagblad van zaterdag

Heien Heemstede de start in de Jan van den Bergstraat in Heemstede..

Heiwerk Heemstede

Heien

Aanleg tuin Leidsevaart Haarlem

Tulp keukens Haarlem; Laat een 3D maken VOORAF!!!

Huub de Wilde BV is verkooppunt van Tulpkeukens in Heemstede. Tulp keukens zijn betaalbaar en zeer strak van vormgeving. Bovendien kan er vrijblijvend een 3D keuken ontwerp worden gemaakt. Deze virtuele 3D foto’s geven pas echt een goed beeld hoe uw nieuwe keuken er later uit komt te zien. Schroom niet en bel of mail Huub de Wilde uit Heemstede en laat u verrassen! 023-78 52 816

Geluidsoverlast

Geluidsoverlast is een van de grote problemen bij oudere etagewoningen en appartementen. Zo ook in Haarlem en Amsterdam en omstreken. De Balkenlaag fungeert als het ware als een klankkast. Het gevolg hiervan is dat je je buren vaak letterlijk door de kamer hoort lopen en in extreme gevallen zelf halve gesprekken kan meeluisteren. Kortom geluidshinder!

Wanneer u uw woning laat renoveren of overweegt om een nieuwe houten vloer, laminaatvloer, of andere topvloer te nemen kunt u geluidsoverdracht vrij gemakkelijk te lijf gaan.

Aannemersbedrijf Huub de Wilde Heemstede heeft ervaring met het isoleren van de ruimtes tussen de houten balkenlagen. Dit helpt zowel thermisch als akoestisch en is ook nog eens brandveilig.

Het inblazen van een gezouten papierkorrel is de meest praktische methode voor het akoestisch isoleren van holle ruimtes tussen de balkenlagen. Hierdoor kan aannemer Huub de Wilde er voor zorgen dat geluidsoverlast gigantisch wordt gereduceerd. Geen methode werk beter!

Bel gerust aannemer Huub de Wilde te Heemstede wanneer u meer over geluidisolatie en vloerisolatie wilt weten!

MULTIFOLIE


Aanneembedrijf Huub de Wilde uit Heemstede heeft Actis en Ati folies in haar assortiment opgenomen.

Multifolie wordt als isolatieproduct nog maar weinig toegepast binnen de Nederlandse woningbouw. Het product is nog “relatief” te onbekend ten opzichte van onze omringende buurlanden. Zeker Frankrijk is technologisch al een heel stuk verder dan Nederland. Ook is de gebrekkige technische kennis veelal een reden om toch sneller naar de bekende rockwol, glaswol e.d. uit te wijken.

Multifolie is een erg duurzaam product met een zeer hoge isolatiewaarde. Mits goed aangebracht!

Een groot voordeel ten opzichte van reguliere isolatieproducten is de geringe dikte van het folie en het product irriteert niet.

Het principe van isoleren berust op reflectie. Een technologie die uit de ruimtevaart is komen overwaaien en de komende jaren dan ook in Nederland meer en meer haar intrede zal doen.

 

Tip : Wanneer u overweegt om uw dak of muren te laten isoleren. Belt u dan gerust & geheel vrijblijvend met Aannemer Huub de Wilde. Wij werken in de gehele regio “Groot – Haarlem“ ! Maar ook in Amsterdam.

© Copyright Aannemersbedrijf Huub de Wilde BV - Ontwikkeld door Opjacht