Bouwmaat Haarlem

Huub de Wilde is een trouwe klant van ons die bijna dagelijks zijn materialen bij ons koopt.  Indien Huub een artikel nodig heeft die wij niet op voorraad hebben, zoeken wij altijd samen naar een oplossing. Op deze wijze helpen wij elkaar! Wij hopen dat de succesvolle samenwerking tussen Huub de Wilde en Bouwmaat Haarlem nog lang zal voortduren en wensen hem veel succes met zijn mooie bedrijf!

 

De Haarlemse Glas Centrale werkt graag samen met Aannemersbedrijf Huub de Wilde.

Het is een betrouwbaar bedrijf, waar wij voor hun klanten glas in alle soorten en maten aan leveren. Bent u opzoek naar een goede, service gerichte aannemer, die kwaliteit levert met een goede prijs, dan bent u bij Aannemersbedrijf Huub de Wilde aan het goede adres voor al uw verbouwingen.

Afzender Bianca van der Lieuw (Haarlemse Glas Centrale)

www.haarlemseglascentrale.nl

Ik ben nog nooit zo relaxed geweest tijdens een verbouwing.

Huub en zijn team hadden eerder onze keuken verbouwd. Omdat we zo tevreden waren over zowel de manier waarop dit gebeurde als over het resultaat, hebben we Huub gevraagd om –tijdens onze vakantie- onze woonkamer te verbouwen. Wederom waren we zeer tevreden over het resultaat, eindelijk waren we van de gedateerde schouw af.

“Huub belde ons wanneer er vragen waren en om de voortgang te melden. Ik ben nog nooit zo relaxed geweest tijdens een verbouwing.”

Mark Hagens, Heemstede.

Proffessioneel

Trots zijn wij als Haarlemse houthandel om met naam en toenaam genoemd te worden als leverancier van diverse materialen aan aannemersbedrijf Huub de Wilde.
Sinds enige jaren leveren wij als houthandel Huub en zijn personeel dagelijks materialen aan. Dit naar alle tevredenheid van beide kanten.
Wij kunnen de Firma Huub de Wilde alsvolgt kort samenvatten:
- Proffessioneel
- Accuraat
- Betrouwbaar
- Kwalitatief hoogwaardig

Marc & Ryan
Haarlemse Houthandel

De “wederopbouw” van de tuin

Aannemersbedrijf Huub de Wilde heeft in de zomer van 2009 onze tuin aangepakt. De werkzaamheden bestonden uit het slopen van een schuurtje en het vrijmaken van de tuin wat door de vele struiken en bomen een behoorlijke klus was. Daarna is er hard gewerkt aan de “wederopbouw” van de tuin. Huub heeft samen met ons een ontwerp voor de tuin en tuinhuis en omheining getekend wat vervolgens perfect is uitgevoerd door zijn medewerkers. Wat mij opviel is de snelheid waarmee zij te werk zijn gegaan zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ook is er zeer netjes gewerkt. Elke dag werd de rommel opgeruimd waardoor wij niet met vieze voeten het huis in liepen. Wij genieten nog elke dag van onze tuin, in de winter van het uitzicht en in de zomer zijn we zodra het kan buiten te vinden. En…we hebben de meeste originele schuur van de hele straat! Met een veranda!

Afzender: Cyrille Bastiaansen uit Heemstede

© Copyright Aannemersbedrijf Huub de Wilde BV - Ontwikkeld door Opjacht